Mēs rūpējamies par Jūsu privātumu un personas datu drošību, tādēļ vēlamies detalizēti izskaidrot, kā mēs apkopojam un kādiem nolūkiem izmantojam Jūsu datus. Mēs nodrošinām godīgu un pārredzamu Jūsu personas datu apstrādi.

Jūsu personas datu apstrādātājs ir “ SIA BEM ”, uzņēmuma kods 40203191950 , e-pasts: egor-b@inbox.lv , tel.nr.: +37129478902 . Visi personas dati tiek apstrādāti saskaņā ar Eiropas Savienības Vispārīgo datu aizsardzības regulu Nr. 2016/679.

Kā mēs iegūstam Jūsu personīgo informāciju

Jūsu personas dati tiek iegūti tieši no Jums šādos veidos:

  • Kad Jūs veicat pasūtījumu mājas lapa  www.bemtools.lv;
  • Kad Jūs sazināties ar mums pa tālruni, e-pastu vai izmantojiet tērzēšanas opciju;
  • Kad Jūs (vai citi) sniedzat citas personas (nevis pircēja) datus, kas preci saņems;
  • Kad Jūs veicat maksājumus, izmantojot internetbanku vai citu elektronisko norēķinu metodi;

Kāda veida personas datus mēs apkopojam un kādam nolūkam tos izmantojam

Jūsu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju:

  • Preču nosūtīšanai/savākšanai;
  • Jūsu pasūtījuma apstrādei vai iespējamām izmaiņām;
  • Rēķina aizpildīšanai;
  • Preču garantijas dokumenta aizpildīšanai;
  • Paziņošanai par garantijas/bez garantijas remonta gadījumiem;
  • Iespējai apmaksāt pasūtījumu, izmantojot internetbankas sistēmu;
  • Jūsu identifikācijai, ja Jūs veicat pasūtījumu zvanot;
  • Lai, izmantojot SMS vai e-pasta saziņu, Jums nosūtītu informāciju par Jūsu pasūtījumu vai pieprasījumu novērtēt mūsu pakalpojuma kvalitāti,;
  • Iespējai vienkāršot jauna pasūtījuma izgatavošanu, padarot to ātrāku, ieekonomējot gan Jūsu, gan mūsu laiku
  • Jūsu maksājuma informāciju:

    • Par naudas saņemšanu vai atmaksu par Jūsu pasūtījumu;
    • Krāpniecības novēršanas nolūkā, lai pasargātu gan Jūs, gan mūs;

    Jūsu pirkumu vēsturi un uzvedību mūsu interneta veikalā:

    • Saistībā ar jautājumiem, kas saistīti ar Jūsu pasūtījumiem;
    • Iespējai Jums piedāvāt produktus, kas Jums varētu interesēt, ņemot vērā Jūsu iepriekšējos pasūtījumus un lai padarītu šo procesu ātrāku;
    • Naudas atmaksas jautājumiem;
    • Statistikai un iespējai veikt dažas izmaiņas, lai uzlabotu mūsu pakalpojuma kvalitāti un izveidotu labākos piedāvājumus;
    • Lai atlasītu tikai tos piedāvājumus, kas Jūs varētu ieinteresēt, un tos nosūtītu Jums par e-pastu vai SMS (to darīsim tikai ar Jūsu piekrišanu).

    Kādām trešajām pusēm Jūsu personas dati tiks pārsūtīti

    Mēs cienām Jūsu privātumu, tādēļ šo informāciju trešajām pusēm nododam tikai tad, ja tas ir nepieciešams. Mēs to nododam tikai uzticamiem partneriem, ar kuriem esam noslēguši līgumus. Tie var būt šādi uzņēmumi:

    • Kurjeru uzņēmumi, kam šī informācija ir nepieciešama, lai preces Jums varētu piegādāt;

    Cik ilgi Jūsu personas dati tiek glabāti

    Diemžēl mēs nevaram norādīt precīzu laiku, cik ilgi Jūsu personas dati tiek uzglabāti. Šie dati tiks uzglabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai izpildītu visas saistības, kas saistītas ar pārdošanas līgumu, bet ne mazāku laiku, jo mums ir pienākums izpildīt juridiskās saistības, kas regulē mūsu darbību.

Jūsu tiesības, kas saistītas ar personas datu apstrādi (šeit Jūs atradīsit īsu vissvarīgāko tiesību aprakstu):

    • Jums ir tiesības mums jautāt, vai mēs apstrādājam Jūsu personas datus. Ja mēs to darām, Jums ir tiesības zināt, kāda veida informāciju mēs izmantojam.
    • Jums ir tiesības mainīt/atjaunināt savus personas datus.
    • Jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs izdzēšam Jūsu personas datus un pārtraucam tos lietot. Diemžēl mēs ne vienmēr spēsim to izdarīt. Mēs nevarēsim izdzēst datus, ja noskaidrosim, ka Jūsu personas dati ir nepieciešami, lai sasniegtu mērķus, kā dēļ tie tika savākti. Tāpat mēs nevarēsim tos izdzēst, ja mums jāapstrādā Jūsu personas dati saskaņā ar Eiropas Savienības direktīvām un valsts tiesību aktiem.
    • Jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs pārtraucam apstrādāt Jūsu personas datus gadījumos, kad Jūs uzskatāt, ka šie dati ir neprecīzi, vai arī Jūs domājat, ka dati tiek apstrādāti nelikumīgi. Šādā gadījumā mēs pārtrauksim apstrādāt Jūsu personas datus un tos vienkārši glabāsim.
    • Jums ir tiesības iegūt savus datus pārnēsājamā formātā (spēkā no 2018 .g.25.maija). Tas nozīmē, ka mums - pēc Jūsu pieprasījuma - Jums ir jānosūta Jūsu personalizēta informācija strukturētā, bieži izmantotā formātā. Pēc Jūsu pieprasījuma šī informācija var tikt pārsūtīta trešajai, Jūsu norādītai, pusei (ja pastāv šādas tehniskas iespējas).
    • Jums ir tiesības atteikt un aizliegt Jūsu personas datu apstrādi mārketinga vajadzībām vai statistikai.
    • Ja Jūs uzskatāt, ka Jūsu personas datu apstrāde pārkāpj datu aizsardzības likumu, Jums ir tiesības iesniegt sūdzību Personas datu aizsardzības iestādei - Datu valsts inspekcijai (DVI), kas atrodas Blaumaņa iela 11/13-11, Rīgā, LV-1011.


Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.